Latex vaatteissa julkisesti


Ensimmäinen ostamani puku  oli ja on edelleen ensirakkauteni.  Leopardikuviollinen latex kissapuku.
Kun se on minun päälläni, veri juoksee suonissani kiihkeämmin, aivan kuin metsästävällä kissaeläimellä!   Nautin hyvin paljon siitä kun ihmisten katseet hyväilevät  vartaloani. Tykkään pukeutua näyttävästi ja tämä puku on  hyvin näyttävä.

Tällaisia pukuja ei näe kovin yleisesti ihmisten päällä julkisilla paikoilla. Olemme mieheni kanssa löytäneet kuitenkin mukavia tilaisuuksia, joissa näitä pukuja voi käyttää ilman, että ne aiheuttavat liikaa paheksuntaa tai niin, että kukaan häiriintyisi niistä. Näitä paikkoja ovat pohjois-suomen tanssilavat. Ihmiset siellä tulevat usein kysymään asuistani ja kehumaan pukeutumistani. Se on hyvin mukavaa ja olen siitä imarreltu. Toki vastaan mielelläni asuista kiinnostuneille ihmisille, mistä tässä on kyse. Itse kumi materiaalina tai sen kosketus iholla ei kiihoita minua seksuaalisesti vaan se tunne on hieno kun saan olla katseiden kohteena. En ole siis  varsinaisesti kumiasufetissi.

One thought on “Latex vaatteissa julkisesti”

  1. ” OK, I think to myself, the nice wife wants a getaway to own awesome, perform some shopping, to see what an Aebleskiver is. This refers back to the slots machine that is certainly recognized to offer frequent payouts. Majority of the dishonest individuals don’t bother to attempt registering these companies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *