Ajatuksiani pukeutumisestani latexiin


Ajatus omien sivujen tekemisen lähti halusta kertoa positiivisia asioita tämän ajan negatiivisuuden aikakaudella. En jaa omalla sivullani onnellisuuden neuvoja. Tehköön sen ne, joilla on vastaukset kaikkeen. Minä haluan kertoa, mitä tekee minut onnelliseksi, ja myös sen, että onnellisena voi olla monella eri tavalla.
Minä olen kerran oivaltanut,että elämä on todellakin lyhyt, ja vain yksi, no ainakin minun nykyisessä kehossa. Inkarnaatio on juttu erikseen.
Oivallukseni onnellisuudesta, ja elämän ajan rajallisuudesta ei vienyt minut extreme lajien pariin. En tilannut benjihyppyä, enkä myös ilmoittautunut laskuvarjohyppy kursseille.

2 thoughts on “Ajatuksiani pukeutumisestani latexiin”

  1. Latexi-Olga on kyllä yksi Euroopan parhaista Respect-Muijista ja Aivan Ykkös-Tasoa!

    Esimerkillinen Kuuma Näyttävä Seksikäs Upea Vartaloinen Kaunis Kasvoinen Muodokas Nainen josta voisi muutkin naiset todellakin ottaa mallia miten elää ja nauttia elämästänsä täysillä naama leveässä hymyssä päivittäin Upeana Aitona Omana Itsenänsä kuten Latexi-Olga Upeissa Latexeissansa aina joka päivä!

    Valtavan Suuret Respect Peukutukset Olgalle!

    Sultan GrandCock GrandCumSquirt, Sir Niko Rantalainen, Hämeenlinna

  2. Kompliment für eine tolle Frau, aus der das Glück strahlt in perfekten Latex-Outfits. Möge diese Ausstrahlung es weiteren Frauen möglich machen aus ihrer Deckung aufzustehen um sie auch in der Öffentlichkeit bewundern zu dürfen.
    Januar 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *